Potrzebne w kuchni, lecz często lekceważone. O odpowiednich rękawicach musimy pamiętać, gdyż są zawsze przydatne

To sprawia, że jesteśmy w stanie bez strachu trzymać dłużej ręce w zamrażalce, a jak wiemy czasami ten niezbyt miły obowiązek to konieczność. Silikon odznacza się wielką odpornością na temperatury. Daje radę od minus 40 do 230 stopni celsjusza! Chwytaki i łapaki mają jeszcze jedną zaletę - jesteśmy w stanie je myć w zmywarce. Jak widzimy więc wybór odpowiednich rękawic kuchennych należy przemyśleć, pomyśleć poważnie na czym nam zależy. Bez tego bowiem wybierzemy zły rodzaj i niepotrzebnie wyrzucimy kasę w błoto, kiedy okaże się, że zaraz musimy zakupić kolejne. Zamiast tego korzystnie przeanalizować do czego będą nam one potrzebne w naszych kuchennych pracach.
2015-05-25 16:03:14
1 2
Do góry
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.